Rólunk

2005-ben alakult cégünk, felismerve és pótolva azt a hiányosságot, hogy napjainkban Magyarországon még kevés az olyan vállalkozás, mely a kis- és középvállalatok, magánszemélyek számára teljeskörű szolgáltatást tudna nyújtani a Biztonság, Egészség, Környezet témakörében, és ezt a szolgáltatás magas Minőségi szinten tudja nyújtani.

Versenyelőnyünk részben rugalmasságunkból fakad, jelen gazdasági körülmények között a változás képessége is igen fontos a cégek életében, továbbá abból is táplálkozik, hogy a cég vezetése lendületes és csak a jó megoldást, lehetőséget fogadja el végeredményként. Úgy véljük továbbá, hogy egy munka akkor zárult le igazán sikeresen, amikor ugyanattól a megrendelőtől a következő megrendelést is megkapjuk.

Alapelvként leszögezzük, hogy csak olyan tanácsot adhatunk, amit mi is szívesen megfogadunk, illetve ami alapján mi is cselekednénk!

Szakértői csapatunk

A cég munkatársai saját szakterületükön felsőfokú (vagy az elérhető legmagasabb) végzettséggel rendelkeznek, és természetesen az "életen át való tanulás" (3L) alapján folyamatosan részt vesznek, - mind továbbképzések, mind szervezett oktatások, mind szakmai napok segítségével - különböző tréningeken.
Amennyiben szükséges, partnereinkkel kiegészülve más szakterületeken is ütőképes csapatot alkotunk.